Over RoVi Standbouw

WIJ NEMEN EEN ZORG VAN U OVER

RoVi Standbouw is een full-service bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in stand- en interieurbouw, gevestigd in Oss (Noord-Brabant).We werken door heel Europa maar zijn ook in ons eigen land inzetbaar. Wij vertalen uw persoonlijke wensen in een duidelijke werktekening tevens voorzien van kleurimpressies die bij uw in het budget past. Op basis van een 3D-ontwerp wat voor u ontworpen is, produceren wij met uiterste zorg stands en interieurs van hoge kwaliteit. Met een ervaren team wordt alles met de hand geproduceerd, met een praktisch oog voor details worden de puntjes op de I gezet. De stand word op een professionele manier op de beurs gemonteerd om beurs deelnamen tot een succes te maken, na afloop wordt alles weer gedemonteerd en opgeslagen in Oss. Wilt u de mogelijkheden bekijken voor een plan/design op maat geheel naar de stijl en sfeer van uw bedrijf. Twijfel dan niet om contact met ons te nemen voor een offerte of een intake gesprek!

VAN CONCEPT NAAR STAND

In een eerste afspraak kijken we wat de doelstelling van uw beursdeelname is en welke boodschap u wil overbrengen aan uw potentiële klanten. Op basis hiervan gaan wij aan de slag. Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, gaan we het project voorbereiden. De realisatie van uw stand wordt gepland en we bewaken hierbij het tijdsschema, de kwaliteit en het budget.

Ron Visser
RoVi Standbouw

Testimonials

Sinds 2009 bouwt Rovi standbouw de meest prachtige ontwerpen voor onze beursdeelnames. Zij zijn in staat om onze wensen te vertalen naar een mooi concept en uiteindelijk naar een fantastisch eindresultaat. Eenmaal op de beurs blijven zij ondersteunen en meedenken over elk detail. Dankzij RoVi standbouw heeft ons bedrijf, met grote trots, al meerdere malen de 1e prijs mogen ontvangen voor de mooiste stand.

HANS VAN RIJNSWOUD
ADVER-ONLINE B.V.

 

 

Dommelstraat 44C
5347 JL Oss
+31 (0) 412 404311
info@rovistandbouw.nl